Amposta Empresa a Bizbarcelona

Dimecres 4 de juny Ampost@EMPRESA, va estar present al Saló Bizbarcelona, cita ineludible  per a trobar noves idees i fer créixer els negocis. Facilita l’accés als recursos econòmics necessaris per emprendre o fer créixer un negoci.

Vam assistir a algunes ponències, taules rodones i un concurs d’start-ups com Miquel Camps i Font, President de joves empresaris-PIMEC, va parlar de la importància que un emprenedor aprengui a fer viable empresarialment la seva empresa, on va destacar el foment d’una cultura emprenedora des de l’ensenyament. Va incidir molt en crear mesures reals perquè les empreses puguin tirar endavant, minorant les trabes administratives i fiscals. D’altra banda, va donar consells claus per a que joves empresaris puguin tenir una viabilitat empresarial sobretot en els seus inicis.

biz barcelonaXavier Verdaguer, emprenedor en sèrie i creador d’Imagine Creativity Center, que va formar part de la taula rodona amb altres ponents com Jesús Monleon, fundador de Seedrocket, CEO Offerum i Emilio Margalló de BDO&Startup entre d’altres, va parlar sobre com fracassar i no morir en l’intent. Ell ho va poder viure en primera persona. Segons Xavier, és necessari fracassar i a més recomanable, després s’han d’analitzar els errors per no tornar a cometre’ls.

I finalment vam estar presents al concurs d’start-ups que organitzava l’empresa BDO&start-up i on els finalistes van fer una presentació durant 3 minuts: audiosnaps.com, una aplicació que et permet fer fotos amb so; byhours.com, on pots reservar els Hotels per hores i pagar només pel temps que hi estàs o cookbooth, una aplicació on t’expliquen receptes (fotoreceptes) de cuina pas a pas i explicada per cuiners de gran renom.

Al saló BizBarcelona pots fer networking amb inversors, emprenedors, empreses, solucions e-commerce, franquícies, assessorament empresarial, en conclusió una plataforma excepcional per a pimes, autònoms i emprenedors.