Fundació Escola Emprenedors

Des d’Ampost@Empresa hem coordinat i aplicat a Amposta el programa d’emprenedors a les escoles “ be an enterpreneur”en virtut d’un conveni signat amb la Fundació Escola Emprenedors. I això en fa sentir molt orgullosos de poder fomentar les habilitats necessàries per emprendre entre els joves del nostre territori

fee logo01

“L’objectiu de la fundació és poder promoure l’esperit emprenedor i el coneixement d’empresa entre els estudiants de secundària, batxillerat, formació professional i d’universitats”

 

Els promotors de la Fundació Escola Emprenedors som emprenedors i empresaris de diferents sectors professionals, que ens hem unit per contribuir al desenvolupament personal i laboral dels nostres joves i del nostre país, tant personal com econòmic. Estem convençuts que el futur dels nostres joves ha de passar per entendre el funcionament del món empresarial global, i perquè siguin capaços de crear els seus projectes professionals i vitals per a ells mateixos. A la Fundació Escola Emprenedors entenem l’esperit emprenedor en el sentit més ampli, incloent la creació de noves empreses i l’emprenedoria social, així com la innovació dins d’empreses ja creades o dins de la funció pública (Intraemprenedoria).

 fee_fame

El nostre objectiu no és que tothom es converteixi en empresari d’un dia per l’altre, però sí que:

  • Volem despertar vocacions emprenedores entre els nostres nois i noies amb talent.
  • Entenem també l’emprenedoria en el vessant de desenvolupament personal, com la capacitat de cada jove de decidir i ser l’amo del seu futur.

Celebrem les intencions de l’administració afavorint l’ensenyament de l’emprenedoria a les escoles, i creiem que la contribució dels emprenedors i empresaris del món real és bàsica per optimitzar l’esforç i la contribució que fem a la formació dels nostres joves. No s’entendria un pla d’estudis de matemàtiques, per exemple, sense la contribució d’experts matemàtics. De la mateixa manera, la col · laboració dels emprenedors i empresaris ha de ser fonamental per dissenyar aquestes noves assignatures i línies educatives.

La Fundació treballa gràcies a l’entusiasme i col · laboració d’emprenedors del nostre país que volen compartir el seu temps i la seva experiència amb nens i nenes en formació. És la millor manera de transmetre els valors de la passió, creativitat, innovació, responsabilitat i excel · lència per construir un món millor per a tots.

L’entitat va iniciar la seva activitat l’any 2007, però es va constituir com a Fundació Escola Emprenedors el 2010. I figura inscrita al registre de Fundacions de Catalunya amb el número 2694

Font: http://escolaemprenedors.org/objectius-i-valors-2/