Noticies

Victor Küppers

Comentaris tancats a Victor Küppers

No hi ha dubte de què l’entusiasme i la passió són dos elements necessaris per a posar en marxa un negoci. Mantenir l’alegria de viure, aprendre a distingir quines són les coses importants a la vida i ser una persona que contagii a tot els seu entorn d’energia positiva és una forma d’estar molt més a prop de l’èxit personal. Victor küppers és una de les persones que millor explica i transmet la importància de la “gestió de l’entusiasme per empendre”. Parlarà de la importància de gestionar l’actitud en moments difícils per mantenir l’alegría, l’optimisme i la il.lusió.

Va néixer el 23 de maig de 1970 a Eindhoven (Holanda) i viu entre Barcelona i Ordino. Està casat amb la Mar, una dona meravellosa i tenen dos fills increïbles, en Roni i en Puxo.

És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Doctor en Humanitats. Treballa com a formador i conferenciant i dóna classes de Direcció Comercial a la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat de Barcelona. Va ser vicepresident de Barna Consulting Group i Assistant Professor d’IESE. Imparteix conferències a escoles sobre “Gestió de l’Entusiasme en la família”.

Es dedica a la formació per vocació. Creu fermament en les possibilitats que tenen totes les persones i en la importància de les actituds personals per desenvolupar el nostre enorme potencial. Pensa que la vida és fantàstica.

 

Albert Buscató

Comentaris tancats a Albert Buscató

Ja podem desvetllar qui serà el tercer dels ponents del Fòrum Ampost@EMPRESA 2014 (#FAME14). Com sempre, intentem portar emprenedors propers que han estat capaços de generar projectes d’alt valor amb l’utilització de la imaginació com a principal matèria primera. Albert Buscató és un dels exemples que s’adapta a aquest ideal d’emprenedor que acostumem a buscar.

Fundador i director general Albus Golf, SL i Albus Golf USA, LLC

Albert Buscató és un emprenedor de formació Enginyer Tècnic Agrícola per l’ESAB (UPC), i és fundador i director general de les empreses Albus Golf, SL i Albus Golf USA, LLC, amb seus respectives a Barcelona i Miami Posseeix una dilatada experiència en diferents sectors industrials, dirigint indistintament departaments Comercials i de Màrqueting.

Com a emprenedor, va crear Albus Golf, S.L. el 2008 del no-res, una empresa de base tecnològica que produeix i comercialitza productes ecològics, dirigits als mercats del turisme, oci i l’esport, que avui en dia ja té clients a 40 països.

Albus Golf ha desenvolupat ECOBIOBALL, la primera bola de golf ecològica i biodegradable que conté menjar per a peixos dins el seu nucli per practicar el golf en entorns marins. Aquest és un producte únic i d’un sol ús, que permet la pràctica del golf en creuers, platges, embarcadors, hotels i ressorts a primera línia de mar, plataformes, vaixells, iots, pantans, llacs, rius i altres entorns marins.

A partir d’aquí Albert ens explicarà: “Com reinventar-se amb una idea boja, i com convertir-la en el teu modus vivendi”

Tu & Jo Disseny Gràfic

Comentaris tancats a Tu & Jo Disseny Gràfic

Georgina i Laia són dues noies ampostines que ens presentaran el seu projecte al Fòrum Amposta Empresa 2014. La creativitat, la imaginació i la disciplina de fer-ho tot de forma excel·lent són un mix que tot emprenedor hauria d’incorporar. Elles dues han sabut aplicar-lo i ens ho explicaran el 16 d’octubre al #FAME14. Us les presentem!

Les trobareu a Facebook.

Georgina Cardona i Tomàs.

Nascuda al 7 de març de 1990, té 24 anys, ha estudiat a la Facultat de Belles Arts de Barcelona, la llicenciatura de Belles Arts 2008-2012, especialitzada en Disseny Gràfic, i a la BAU, escola universitària de disseny de Barcelona, el Màster de Disseny Gràfic, 2012-2013.

A l’escola, fent primària, la mestra Emi sempre presentava la seva llibreta com a exemple de bona presentació, les llibretes tenien tot de dibuixos, les retolacions dels títols eren esmerades, el guardar els marges, la netedat del full, quan s’equivocava tornava a fer tota la pàgina. Ja començava a mostrar els primers símptomes de l’enamorament que pateix, està enamorada del paper, de les tipografies, de la il•lustració, del marge i la justificació del text.

Laia Cardona i Tomàs.

Nascuda el 7 de gener del 1992, l’any de les olimpíades de Barcelona, té 22 anys, ha estudiat a la Facultat de Belles Arts de Barcelona el Grau de Disseny, 2010-2014.

Pateix el mateix mal que la seva germana, les seves llibretes també eren modèliques, està enamorada del grafisme però més silenciosament, és més discreta i reposada, però igualment entusiasta en fer les coses bé, és fins i tot massa perfeccionista, no ho veu mai prou bé, s’ha de millorar tot, fins arribar a la perfecció, al mínim detall, arriba a ser exasperant, però el resultat final sempre és molt bo, ha merescut la pena el patiment. La seva gran il•lusió és tenir un taller de tipografies de plom.

Ara s’han embarcat en el projecte de crear un estudi de disseny gràfic, amb dues línies d’activitat. La primera el de fer el disseny gràfic per a esdeveniments, batejos, comunions i casaments, festes temàtiques, fer detalls personalitzats i d’altres coses. És una activitat que els reporta una relació directa i intensa amb les persones, és un disseny efímer, de curta durada, però intens, es manté en l’imaginari íntim, en la memòria de les persones, (no hi ha més gran satisfacció que la relació amb les núvies abans del dia del casament, és una relació amb moltes pujades i baixades), és divertit.
L’altra és més seriosa, és dissenyar marca de nous productes, crear el logotip, donar forma i contingut a la imatge corporativa de negocis i d’empreses. Aquesta és una altra vesant, més seriosa, de major responsabilitat, més exigent, però també és estimulant, engrescadora.

Jaume Cugat -Rock in Shoe-

Comentaris tancats a Jaume Cugat -Rock in Shoe-

Jaume Cugat viu a Amposta però és campredonenc. Es va doctorar en Química a la Universitat Rovira i Virgili però va decidir no ser part de la gegantina indústria petroquímica del Camp de Tarragona. Enlloc d’això, Jaume, motivat per fer una tasca divulgativa amb qualitat de tota mena de camps científics, va fundar www.rockinshoe.com. El fet que la majoria de les persones visquin alienes a la ciència i als seus avenços és una de les situacions que Jaume ha volgut superar. A www.rockinshoe.com elabora animacions de temàtica científica però amb un enfocament totalment nou. Per una banda, com a Doctor en Química, manté el rigor científic que li correspon a la temàtica. Per altra banda, com a creatiu, és capaç d’explicar conceptes molt complexos amb frases curtes, entenedores i unes animacions que multipliquen el poder comunicatiu dels seus vídeos.

Jaume ens explicarà amb detall com va emprendre el seu projecte i les motivacions que va tenir per a fer que la ciència arribi a totes les persones i que aquestes puguin entendre l’univers d’una forma molt més profunda. Al cap i a la fí, tot allò que ens rodeja és en gran part física i química.