Albert Buscató

Ja podem desvetllar qui serà el tercer dels ponents del Fòrum Ampost@EMPRESA 2014 (#FAME14). Com sempre, intentem portar emprenedors propers que han estat capaços de generar projectes d’alt valor amb l’utilització de la imaginació com a principal matèria primera. Albert Buscató és un dels exemples que s’adapta a aquest ideal d’emprenedor que acostumem a buscar.

Fundador i director general Albus Golf, SL i Albus Golf USA, LLC

Albert Buscató és un emprenedor de formació Enginyer Tècnic Agrícola per l’ESAB (UPC), i és fundador i director general de les empreses Albus Golf, SL i Albus Golf USA, LLC, amb seus respectives a Barcelona i Miami Posseeix una dilatada experiència en diferents sectors industrials, dirigint indistintament departaments Comercials i de Màrqueting.

Com a emprenedor, va crear Albus Golf, S.L. el 2008 del no-res, una empresa de base tecnològica que produeix i comercialitza productes ecològics, dirigits als mercats del turisme, oci i l’esport, que avui en dia ja té clients a 40 països.

Albus Golf ha desenvolupat ECOBIOBALL, la primera bola de golf ecològica i biodegradable que conté menjar per a peixos dins el seu nucli per practicar el golf en entorns marins. Aquest és un producte únic i d’un sol ús, que permet la pràctica del golf en creuers, platges, embarcadors, hotels i ressorts a primera línia de mar, plataformes, vaixells, iots, pantans, llacs, rius i altres entorns marins.

A partir d’aquí Albert ens explicarà: “Com reinventar-se amb una idea boja, i com convertir-la en el teu modus vivendi”