Victor Küppers

No hi ha dubte de què l’entusiasme i la passió són dos elements necessaris per a posar en marxa un negoci. Mantenir l’alegria de viure, aprendre a distingir quines són les coses importants a la vida i ser una persona que contagii a tot els seu entorn d’energia positiva és una forma d’estar molt més a prop de l’èxit personal. Victor küppers és una de les persones que millor explica i transmet la importància de la “gestió de l’entusiasme per empendre”. Parlarà de la importància de gestionar l’actitud en moments difícils per mantenir l’alegría, l’optimisme i la il.lusió.

Va néixer el 23 de maig de 1970 a Eindhoven (Holanda) i viu entre Barcelona i Ordino. Està casat amb la Mar, una dona meravellosa i tenen dos fills increïbles, en Roni i en Puxo.

És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Doctor en Humanitats. Treballa com a formador i conferenciant i dóna classes de Direcció Comercial a la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat de Barcelona. Va ser vicepresident de Barna Consulting Group i Assistant Professor d’IESE. Imparteix conferències a escoles sobre “Gestió de l’Entusiasme en la família”.

Es dedica a la formació per vocació. Creu fermament en les possibilitats que tenen totes les persones i en la importància de les actituds personals per desenvolupar el nostre enorme potencial. Pensa que la vida és fantàstica.