Càpsula Debat a 4. #FAME20DEBAT

Data: Dijous 18 de novembre 19:00h

Hem volgut finalitzar el #FAME20 amb un debat, on parlarem d’Indústria 4.0, el món maker, l’oci digital i els laboratoris de fabricació digital. Quina connexió hi ha entre tots ells, com es poden establir sinergies i com es poden impulsar nous models de negoci a partir d’aquesta interacció i les necessitats de la societat actual.
És recomanable que abans del debat s’hagin vist les 4 càpsules.

El debat a 4 estarà format per Valentí Garcia (VAG), Jordi Giner (cru3d), Esteve Tigel (Pentamatik) i Juan Carlos Rincón (FabLab TE) i moderat per Lala Escrivà (Amposta Empresa).

Comptarem amb la col·laboració digital de:

Mariola Dinarès. Periodista, emprenedora i SMM, Directora-Presentadora del programa Popap de Catalunya Ràdio. Una apassionada del món digital.

Linkedin. Mariola Dinarès
@HolaMariola

 

Cecília Tham. Fundadora de Makers of Barcelona (MOB), Fab Lab Cafè, MEAT Creative, Assemble.rs, iniciatives que promouen la innovació col·laborativa entre empreses i individus.

Linkedin. Cecilia MoSze Tham
@CeciliaMTham

 

Xantal Llavina. Periodista, emprenedora, Directora-Presentadora de «Revolució 4.0» a TV3 i Catalunya Ràdio. Divulgadora de les Noves Tecnologies.

Linkedin. Xantal Llavina
@Xantallavina

 

Altres col·laboradors. ACCIÓ

Aquest any volem crear comunitat al voltant del món de la innovació i us emplacem a fer els vostres comentaris ja sigui pel xat del canal de youtube Amposta Empresa al moment de veure el debat o pel mail que us sortirà a peu de pantalla. Ens posarem en contacte amb vosaltres perquè això no s’acabarà aquí.
Us mantindrem informats!!

HASHTAGS DE TOT EL FAME

Càpsula I. #FAME20VAG
Càpsula II. #FAME20CRU3DMAKERS
Càpsula III. #FAME20PENTAMATIK4.0
Càpsula IV. #FAME20FABLABTE
Càpsula Debat a 4. #FAME20DEBAT