Premi Qualitat Ebrenca

Ampost@EMPRESA rep un premi Qualitat  Ebrenca

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAL’Associació Amics i Amigues de l’Ebre ha distingit en els premis Qualitat Ebrenca d’aquest any 2012 a Amposta Empresa, de la Regidoria d’Indústria i Empresa de l’Ajuntament d’Amposta.

Amb gairebé 25 anys d’història, l’assocaició Amics i Amigues de l’Ebre organitza anualment els premis Qualitat Ebrenca, que distingeixen empreses, entitats, organitzacions o persones pel seu compromís amb el territori, la feina ben feta o per la seva contribució al desenvolupament sociocenòmic. Aquesta és la quinzena edició dels premis i l’acte d’entrega tindrà lloc dissabte dia 26 de maig al restaurant Els Ullals d’Amposta.

Amposta Empresa és un servei que dóna l’Ajuntament d’Amposta des de la Regidoria d’Indústria i Empresa, que es va crear aquest 2011 amb l’objectiu de donar suport i formació als emprenedors i a l’hora orientar les noves idees de negoci. D’altra banda,  s’organitzen cursos de formació per emprenedors i persones a l’atur. El seu pressupost és baix però s’aplica un sistema de col·laboracions en les activitats que es duen a terme amb una xarxa d’empreses del territori i fundacions.

Cal assenyalar que en l’apartat cultural també s’ha premiat l’artista ampostí Emili Bonet.