Què fem a Amposta Empresa

Des d’Ampost@Empresa ens encarreguem de donar suport als emprenedors:

banner

Centre d’assessorament i gestió de projectes i iniciatives empresarials, anàlisi complert d’una idea de negoci, confecció d’un Pla d’Empresa, el pla de màrqueting, l’anàlisi sobre la recerca de mercat, el pla de política de producte, el pla de competència i l’anàlisi d’ubicació física i entregant a cada emprenedor usuari del servei la guia de l’emprenedor redactada, ideada i confeccionada integrament pel servei Amposta Empresa.

Servei d’acompanyament per a joves emprenedors, abans, durant i després de la posada en marxa dels seus projectes empresarials, mentoritzant el dia a dia dels seus negocis en tots els àmbits i aplicant accions de promoció de les seves empreses de forma totalment gratuïta.

Oferta de practiques formatives al servei Amposta Empresa per a joves que estan cursant el mòdul d’Empresa a l’IES Montsià., que desitgen tenir la seva primera experiència laboral vinculada al món de l’empresa, encarregant-los la tutela efectiva de projectes d’emprenedors i oferint-los la possibilitat de tenir aquesta dedicació com a primera experiència en un moment en que el mercat ofereix poques oportunitats d’aprenentatge als joves llicenciats.

Confecció i trasllat de la proposta de foment de les implantacions empresarials que posteriorment es va convertir en les, bonificacions en impostos, a totes les empreses que desitgen implantar-se al terme municipal d’Amposta, bonificacions que van des de el 50% fins al 90 % de les taxes i impostos aplicables en l’àmbit local a qualsevol empresa.

Calendari anual estable de curos i tallers de formació gratuïta a emprenedors, empresaris, autònoms i aturats de tot el territori.

Creació de la jornada empresarial anual Fòrum Amposta Empresa (FAME), on es dona cabuda a diversos emprenedors del territori que expliquen el seu projecte empresarial com a experiència emprenedora al nombrós públic assistent juntament amb un emprenedor mediàtic  o amb un projecte globalment conegut per tothom.

Coordinació en el desplegament del Centre d’investigació tecnològica (Centre tecnològic del Composite), que s’està construint en l’actualitat al polígon de l’Oriola per a crear un parc tecnològic i un clúster associat de referència mundial en el sector dels materials compostos.

– Haver gestionat, coordinat i aplicant directament en aquests moments el programa “Be an enterpreneur” ( Emprenedors a les escoles) per primera vegada a la província de Tarragona en virtut d’un conveni signat amb la Fundació Escola Emprenedors dirigit als alumnes de 4rt d’ESO dels centres d’ensenyament i escoles d’Amposta i amb voluntat que s’estengui a tots els centres d’ensenyament de les comarques de l’Ebre.