Compte enrere per al Fòrum Ampost@EMPRESA 2014

Sí, ja ha arribat el moment i ens sentim molt orgullosos de poder dir-te que ja tenim en marxa i a tot drap el proper Fòrum Ampost@EMPRESA.

FAME_ANUNCIAquest any tenim moltes novetats. Començant per aquesta web, específica per al Fòrum Ampost@empresa, però on també anirem explicant la nostra activitat del dia a dia. Et convido  a que facis una repassada per totes les seccions i potser trobaràs coses que no coneixes de la nostra activitat o fins i tot si ets dels que ens segueix de prop podràs veure un resum del que ha fet Ampost@EMPRESA fins al dia d’avui.

Trobaràs la secció de la Fundació Escola Emprenedors, el que vam fer al Fòrm 2011, Fòrum 2012, Fòrm 2013 i el Premi Qualitat Ebrenca que ens van donar al 2012.

 

A la secció de noticies podràs llegir les activitats que ens agrada destacar del que hem fet aquest 2014 al BizBarcelona, la presentació dels projectes del programa “Be an enterpreneur” i el balanç de les sessions formatives gratuïtes que hem fet entre gener i juny.

Finalment, ja hauràs vist que el Fòrum Ampost@EMPRESA té un #hashtag oficial, #FAME14, i per cert, li diem fame, no feim 😉 , encara que si ets un emprenedor, segur que ja saps que “La fama costa” tal com deien a la mítica sèrie Fame.

Aquest #FAME14 comença a prendre forma. La jornada l’hem programat per al dia 16 d’Octubre a la tarda i es farà a l’Auditori Municipal (davant del pavelló firal).

A dia d’avui ja tenim confirmades les presentacions dels emprenedors de les Terres de l’Ebre i un parell de sorpreses estel·lars de dos cracks que donaran molt que parlar. Lamentablement encara no podem desvetllar els noms d’aquestes persones. Ho anirem fent tant aviat com puguem i per això et recomano que si encara no ho has fet ens segueixis a Twitter i a Facebook. No et perdis res més!  Estàs convidat a ser un dels assistent d’aquest #FAME14.