Entrevista a Victor Küppers, ponent a #FAME14 (@vkuppers)

Avui ens complau poder fer aquesta petita entrevista a un dels 4 grans ponents que podrem escoltar el dia 16 d’Octubre al Fòrum Ampost@EMPRESA a l’auditori municipal. Victor küppers és una persona que té la capacitat de transmetre energia positiva allà on arriba. No et perdis la cita i inscriu-te gratuitament al #FAME14 enviat un correu a empresa@amposta.cat..

kuppers

  • Les paraules que defineixen el sentit a la vida

Una frase de la Mare Teresa de Calcuta: “que ningú mai arribi a tu sense que al marxar se senti una mica millor i més feliç”.

  • Què és l’actitud per a tu?

La diferència entre el crack i el “chusquero”. L’actitud reflexa la grandesa de les persones. No som responsables de les circumstàncies o de la nostra capacitat intel·lectual , però sí de la nostra actitud. Escollir l’actitud és la nostra gran llibertat i, al mateix temps, una gran responsabilitat com a éssers humans.

  • Creus que hi ha diferents tipus d’emprenedors?

Sí, Sí. Hi ha emprenedors vocacionals i per obligació. Uns treballen pel seu compte i els altres treballen amb nòmina per una empresa.

  • Un llibre que t’hagi canviat la vida

El Nou Testament

  • Com afrontes els dilluns al matí?

Alguns amb molta il·lusió, uns altres amb son, a vegades amb ganes que arribi divendres, quasi bé sempre content si el Barça ha guanyat, alguns a punt de caminar per la muntanya i altres esperant agafar un avió a les 6 del matí.

  • El teu color preferit.

Blau grana

  • Un lloc imprescindible per viatjar.

Ordino

  • Quin hobby tens?

Jugar a tenis, dibuixar, anar a la muntanya amb el meu gos.

  • Què és per tu viure la vida amb sentit?

Fer de la nostra vida una obra d’art, escollint a cada moment la millor actitud possible, tot i les circumstàncies, i ajudant a la resta a ser una mica més feliços. El gran objectiu de la vida és lluitar cada dia per ser la millor persona que puguem arribar a ser i això implica escollir la millor actitud a cada instant.

Un cop et presentem a la web ho volem fer amb una frase teva. Ens en dius una?

Una de Tolstoi: Hi ha molts tipus de coneixement, però n’hi ha un que és més important que la resta; el coneixement de com s’ha de viure i aquest coneixement, molts cops, es menysprea”

Inscriu-te Ara!