Èxit d´assistència a la Xerrada Impressió 3D i Innovació a càrrec de Marc Crescenti

Foto 3D 2Ahir unes cinquanta persones, entre els quals hi havia estudiants, arquitectes, enginyers, professors i empresaris van assistir a la Xerrada organitzada per Ampost@EMPRESA,Impressió 3D i Innovació, a la sala d’Actes del Museu de les terres de l’Ebre.

Marc Crescenti, Cap de Recerca del Centre Tecnològic del Compòsit d’Amposta (CETECOM) ens va explicar les noves tendències en innovació i tecnologia i ens va dir quines eines existeixen per portar a terme projectes tecnològics i com fer-los arribar al mercat.

Foto 3D 3La innovació és tot un procés que va des de la idea fins al mercat, passant per una etapa de recerca, desenvolupament i finalment la innovació (R+D+I) processos que juntament  amb l’entusiasme i passió pel que es fa, porten a terme projectes novedosos que enriqueixen la societat.

Cultura maker, Open Source, Micro Mecenatge, e-commerce, Fab Lab, són algunes de les eines i noves tendències que hem de difondre i donar a conéixer.

 

D’altra banda, David Carbó, emprenedor ampostí, promotor de l’empresa iFusionShop i  serguidor de la cultura maker, ens va portar dos impressores 3D creades per ell mateix i diferents objectes, resultants de la impressió.