Ferran Grañana i Ramon Segarra porten YUPIH al #FAME16

Foto Ferran i Ramon

Ferran Grañana i Ramon Segarra són dos emprenedors optimistes i fidels fins la medul·la dels serveis d’Ampost@EMPRESA. Després de treballar molts anys en el sector del moble i acumular experiència en l’assessorament d’empreses i el disseny de producte, creen l’any 2012 BYHOME, un portal de mobles per l’hàbitat online. La crisi, la recerca de noves oportunitats, els avantatges de les noves tecnologies, les ganes de canvi i fer coses noves van ser els detonants que van impulsar la iniciativa.

BYHOME va néixer amb la idea d’aprofitar i comercialitzar principalment les marques de mobles del territori, moltes d’elles líders en el sector. La qualitat de producte, el bon servei, la personalització i el diàleg amb els clients són les claus diferencials del projecte. El propòsit des de l’inici de BYHOME ha estat humanitzar les vendes per internet, trencar el gel i conversar amb els clients.

Gràcies a la tecnologia resulta possible contactar, respondre a les necessitats dels clients i realitzar-los propostes a mida. BYHOME realitza projectes de moblament en totes les seves fases, fins a portar els mobles a casa del client en qualsevol punt de la península i  realitzar el muntatge amb cura i professionalment.

Fa dos anys BYHOME va llançar el portal www.yupih.com especialitzat en mobles infantils i juvenils. En poc temps ha aconseguit posicionar-se i ser una referència en el panorama de moblament  online. L’èxit resideix en la satisfacció dels clients, el valor dels productes i l’efectivitat del servei.

La dura crisi ha estat un revulsiu per a crear noves eines, no hi ha límits. Res és fàcil, cal moure’s, des d’Amposta es pot  ser local i global.

.