Josep Roda ponent al FAME18

Josep Roda #FAME18
La meva mare em volia dir Maria, el meu pare Josep, era fàcil vaig sortir nen i el meu nom és Josep Maria, més conegut com “Roda”. Sóc d’Amposta, del barri del Grau, l’edat… no crec que sigui important! Des de ben petit, he jugat al carrer i no al FIFA;  jugàvem al futbol amb dos pedres! Tampoc hi havia FORTNITE hi havia “pot”, m’he adonat que els temps canvien i nosaltres hem de canviar.
M’encanta l’educació, però també l’esport i com que no sabia que estudiar, vaig fer com els meus pares amb el meu nom, Mestre + Educació Física. Total per entendre’ns mestre de gimnàstica.
Un cop realitzats els estudis em va sorprendre que no vaig aprendre res, perdó sí; vaig aprendre què no havia de fer i quina educació no volia donar.
Avui tinc dos centres educatius (Aprenem i Learning), també gestiono les extraescolars a diferents escoles i l’objectiu el tinc molt clar: Aprendre dels nens i nenes cada dia i ser feliç.
 “Un nen sempre pot ensenyar tres coses a un adult: a posar-se content sense motiu, a estar sempre ocupat amb alguna cosa i a saber exigir amb totes les seves forces allò que desitja”
Paulo Coelho
Us podria dir moltes coses més, però després d’una frase com aquesta tot allò que pugui dir, quedarà com un complet desastre.
Ens veiem al #FAME18
El podeu trobar a la pàgina web aprenem.es i a les xarxes socials: