Kenshô ponent al FAME19

Kensho sake

Kensho neix al 2015 de la ma de Meritxell jardí i Humbert Conti. El projecte es comença a gestar quan aquesta parella es coneix. Meritxell, Meri d’ara en endavant, de família d’arrossers i amb gran passió per explicar als forans el Delta de l’Ebre, transmet aquesta passió a Humbert. Ell amb una gran vena emprenedora i apassionat de la innovació, en veure que van de debò, decideix que innovar la cultura arrossera del Delta pot ser una empresa que els uneixi encara més com a parella, doncs Humbert vivia a Barcelona i Meri a l’Ampolla.

Ell, impressionat per la qualitat i els valors ambientals de l’arròs del Parc Natural del Delta de l’Ebre, troba la motivació que estava esperant per emprendre el seu propi projecte. Per veure com innovar en el món de l’arròs va estudiar les diferents cultures arrosseres, on va descobrir que la gastronomia arrossera japonesa està molt evolucionada i és molt respectuosa amb l’arròs,  la qual cosa el va inspirar a endinsar-se en aquesta cultura. Pensant què podien fer amb l’arròs, una nit del 2008 a un sopar maridatge en un restaurant japonès, van tenir la sort de provar un sake increïble, on van tenir l’eureka que un sake del Delta era el projecte que estaven buscant.

Des del 2008 fins al 2015 va ser el temps necessari per aprendre a elaborar sake, on Humbert va anar a Estudiar al Japó i Califòrnia.

Kenshô, que és el nom de l’empresa i significa “descobreix la teva natura”, recull el descobriment que va tenir Humbert amb l’arròs del Delta i la troballa de la seva vocació. Kenshô neix amb la intenció d’innovar la cultura arrossera del Delta i inspirar a que tothom descobreixi la seva natura.

Xarxes socials

web: www.kenshosake.com/ 

Facebook: https://www.facebook.com/kenshosake/

instagram: https://www.instagram.com/kenshosake/

linkedin: https://www.linkedin.com/company/kensho-sake/about/