Mónica Mendoza ponent al FAME18

Mónica MendozaMónica és una de les conferenciants més sol·licitades en temes d’estratègia comercial i vendes. Speaker internacional (imparteix conferències a Argentina, Uruguai, Mèxic i fa classes al Banc Nacional de Costa Rica) i Directora General de la Consultoria de Vendes Energivity Consulting S.L. (Mónica creu en la “energia” de la gent).

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Programa en Adreça de Vendes per EADA i de Creixement d’empreses per IESE. Sales Trainning per Dóna-li Carnegie i Certificada com Coach Comercial per CIE Barcelona. Assistent Seminari Anthony Robbins “Unleash de Power within” London2018.
Actualment professora associada a l’escola de negocis ESADE (Executive Master en Màrqueting i Vendes) i professora oficial del Col·legi d’Agents Comercials de Barcelona (COACB).

Ex-Directora Comercial d’un dels portals de Grup Intercom (Solostocks.com), va ser professora 6 anys de l’assignatura Direcció comercial a la Universitat Autònoma de Barcelona (Facultat d’Econòmiques), en EAEBusiness School, i assessora de vendes de la patronal Cecot.

Forma part de l’Associació Espanyola de Formació On-line i és membre del Cercle de Dones de Negocis. Membre del Consell Directiu de la Xarxa Mundial d’Emprenedors.

Autora dels llibres: “Lo que NO te cuentan en los libreos de ventas” (8ª.Edició) i “Píndoles de Motivació per a Comercials i Emprenedors” (3ª.Edició). Editorial Planeta.

Pots trobar més informació sobre Mónica a la seva web monicamendoza.com i a les xarxes socials: