Paula Fernández Ochoa ponent al FAME19

Paula Fernández Ochoa

Paula compta amb una sòlida formació i experiència professional la qual cosa li permet tenir una visió global dels negocis.

D’exercir durant uns anys a l’advocacia, ha passat a constituir la seva consultora de Marketing Jurídic i Marca Personal +MoreThanLaw especialitzada en entorns d’alta competició. Paralel·lament ha fundat la plataforma  VivircorRiendo  des de la que motiva i inspira amb el seu lema « Que a reír No te Gane Nadie». Llicenciada en Dret i Diplomada en Estudis Empresarials en ICADE, Postgrau en Administració i Direcció d’Empreses en UPF, Programa de Desarrollo Directivo en IESE i Programa de Direcció de Marketing i Vendes Digital en ESADE.


Sòcia de +MoreThanLaw. Membre del Comitè de Direcció de Legalitas LAB, de l’Institut de la Salut Mental de l’Advocacia, de Women in a LegalWorld i de InKietos. Docent en ISDE, Universitat Internacional de Catalunya, Facultat Blanquerna i Universitat de Barcelona. Ponent en ESADE. Ha estat advocada en MAZARS i GARRIGUES, Gerent de despatx del Grup LEGALITAS i Business Development en ROCA JUNYENT. Autora de nombrosos articles i ebooks i ponent habitual en esdeveniments. Speaker habitual in company i en fòrums empresarials.

Fundadora de VivircorRiendo. La seva vinculació amb l’esport va més enllà de la família (Fernandez-Ochoa) i de la seva pràctica, apostant professionalment per ell com a motor de benestar i productivitat i per tant, d’alt rendiment. Membre de la Junta Directiva de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI), responsable de l’Àrea «Mujer y Nieve». Ponent al Comitè Olímpic Espanyol, RFENatación, RFEAtletismo, La Liga 4 Sports i altres associacions vinculades a l’esport. Ambaixadora de projectes solidaris (The Total Project, Egoísmo Positivo, etc) d’esdeveniments (Snowrunning Montgarri, Marató Tarragona, etc.) i de marques esportives (Suunto, Odlo, Arch Max, Salice, etc). Coautorra del llibre «La Montaña y el Mar». Col·labora en projectes de Bienestar. Speaker al TEDx Eixample Barcelona (març 2019)

Speaker, mentora i ambaixadora de projectes emprenedors com els recents II Foro de Inversores España Portugal de Huelva, Focus PYME y Emprendimiento de la Comunidad de Madrid, Coworking EOI en Linares, Eres Impulso de Font Vella a Barcelona, Foro Internacional de Tiempo de Mujeres de la Cadena Ser a Mallorca, València, Barcelona i Madrid i de Proyecto 50/25/25 de la Behovia entre d’altres.

Xarxes socials

Web: morethanlaw.es

facebook: https://www.facebook.com/Morethanlaw

instagram: https://www.instagram.com/paulafdezochoa/

linkedin: https://www.linkedin.com/company/morethanlaw/