Ricardo Lop al #FAME15

Ricardo Lop-1Ricardo Lop, panandero/agricultor reconvertido en comerciante virtual, padre de mis hijos y feliz marido, així es presenta al seu perfil de twitter.

Aquest emprenedor de Castelserás, un poblet de Teruel, s’ha convertit en un gurú de l’e-commerce. Gràcies a l’èxit de la venda on-line de ganivets, Ricardo és conegut entre els mitjans de comunicació assistint a programes com el Hormiguero i Comando Actualidad

A finals del 1998 va descobrir internet en un curset de correu un electrònic, no sabia que eren les www ni l’@. Va començar de zero i ara compta amb més d’11 treballadors, la seva web té 17.000 visitants diaris i ven a més de 100 països.

El germà de Ricardo tenia una armeria a Alcañiz, li va demanar un catàleg de navalles i ganivets i va començar a entrar a la web tots els productes. No va ser fàcil, li va costar molt arrancar, però amb el temps va començar a tenir les primeres vendes i també els problemes de logística que poc a poc va anar resolent, així com les carències que tenia en experiència i formació. Després de 3 anys van començar a guanyar diners i ara l’empresa www.aceros-de-hispania.com , que ven des de navalles, ganivets, espases, carabines i pistoles d’aire comprimit, pistoles per jugar a “paintball” fins i tot paelles i utensilis de cuina, no para de créixer i són els primers de sortir al buscador Google sense pagar un “duro”

Sentit comú i humor a parts iguals!!

 

Web www.aceros-de-hispania.com

facebock Aceros de Hispania

twitter @ricardo_lop

Al nostre Súper qüestionari Ricardo ens respon:

De pequeño quería ser…………………

Tener mi propia empresa o negocio

Ahora soy…………………………….

Tendero en internet

 Que hecho, momento o pensamiento te cambió la vida.

El día que descubrí internet

 Un color

Todos

 Un sueño

Crecer mi empresa y generar valor en Castelserás

 Una canción.

La Dolores

 Un momento de felicidad

Sin comparación, el día que nacieron mis hijos

 Define la palabra emprendedor

La persona que está con un desasosiego constante por hacer cosas y proyectos

 Una frase que te haya marcado positivamente, con la que te sientas identificado o tengas buenas sensaciones.

Todo el mundo te puede enseñar algo

Defínete muy brevemente…

I aquí el què us recomanem és que no llegiu més i vingueu al #FAME15, us quedarà molt clar que definir a un emprenedor és veure a Ricardo en acció!