Speedsix ponent al FAME19

L'equip de Speedsix
L’equip de Speedsix

Speedsix, marca registrada europea de Jan Cycling Solutions, SL, neix a un domicili particular d’Amposta al 2010 i 9 anys després és la primera marca líder a l’Estat Espanyol en la producció de rodes de fibra de carboni per a bicicletes de competició.

Carlos Gomez, Director Comercial i d’Expansió Internacional, assegura que els productes han d’anar evolucionant per mantenir-se sempre a l’avantguarda.

Fer marca de forma constant, és el que permet diferenciar-te de la competència, donar un valor afegit al teu producte i per tant, incrementar el PVP, aconseguint un major marge comercial.

Speedsix ha fet un producte 100% #handmade, personalitzant segons cada client, amb entrega immediata i una postvenda ràpida i econòmica en rodes per carretera, triatló, MTB, Ciclocross i pista. 

Tots el ciclistes volen semblar-se als professionals, sobretot les noves generacions. Speedsix els ofereix rodes de competició, un producte d’alta gamma a un preu raonable.

Speedsix es va proposar ser una empresa socialment responsable, destinant part dels beneficis a reptes socials i d’aquesta manera va crear la plataforma ciclista Profesionalesysueños, amb l’objectiu per una part, de donar solució a reptes concrets del nostre entorn i per l’altra facilitar l’accés a la pràctica del ciclisme a persones en situació d’exclusió social, col·lectius amb alguna discapacitat i en general a persones que tinguin dificultat en aconseguir el seu somni.

Speedsix promou la implicació d’atletes, professionals amateurs i seguidors de la marca en els reptes proposats. Repte a Repte, Somni a Somni, estan segurs que podran ajudar a qui més ho necessita.

Donar a conèixer cada pas, difondre el valor afegit, el servei i la qualitat del nostre producte no seria possible sense entendre i aprofitar al màxim el que les xarxes socials ens aporten. Les xarxes provoquen la venda del nostre producte online o a través de les 200 botigues que venen Speedsix en tota la Península.

Web

www.speedsixwheels.com

Xarxes socials

@speedsix_wheels

@speedsix_fans

@speedsix_portugal

@profesionalesysuenos