Tu&Jo Disseny Gràfic seran ponents del #FAME14

Georgina i Laia són dues noies ampostines que ens presentaran el seu projecte al Fòrum Amposta Empresa 2014. La creativitat, la imaginació i la disciplina de fer-ho tot de forma excel·lent són un mix que tot emprenedor hauria d’incorporar. Elles dues han sabut aplicar-lo i ens ho explicaran el 16 d’octubre al #FAME14. Us les presentem!

Les trobareu a Facebook.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Georgina Cardona i Tomàs.

Nascuda al 7 de març de 1990, té 24 anys, ha estudiat a la Facultat de Belles Arts de Barcelona, la llicenciatura de Belles Arts 2008-2012, especialitzada en Disseny Gràfic, i a la BAU, escola universitària de disseny de Barcelona, el Màster de Disseny Gràfic, 2012-2013.

A l’escola, fent primària, la mestra Emi sempre presentava la seva llibreta com a exemple de bona presentació, les llibretes tenien tot de dibuixos, les retolacions dels títols eren esmerades, el guardar els marges, la netedat del full, quan s’equivocava tornava a fer tota la pàgina. Ja començava a mostrar els primers símptomes de l’enamorament que pateix, està enamorada del paper, de les tipografies, de la il•lustració, del marge i la justificació del text.

Laia Cardona i Tomàs.

Nascuda el 7 de gener del 1992, l’any de les olimpíades de Barcelona, té 22 anys, ha estudiat a la Facultat de Belles Arts de Barcelona el Grau de Disseny, 2010-2014.

Pateix el mateix mal que la seva germana, les seves llibretes també eren modèliques, està enamorada del grafisme però més silenciosament, és més discreta i reposada, però igualment entusiasta en fer les coses bé, és fins i tot massa perfeccionista, no ho veu mai prou bé, s’ha de millorar tot, fins arribar a la perfecció, al mínim detall, arriba a ser exasperant, però el resultat final sempre és molt bo, ha merescut la pena el patiment. La seva gran il•lusió és tenir un taller de tipografies de plom.

Ara s’han embarcat en el projecte de crear un estudi de disseny gràfic, amb dues línies d’activitat. La primera el de fer el disseny gràfic per a esdeveniments, batejos, comunions i casaments, festes temàtiques, fer detalls personalitzats i d’altres coses. És una activitat que els reporta una relació directa i intensa amb les persones, és un disseny efímer, de curta durada, però intens, es manté en l’imaginari íntim, en la memòria de les persones, (no hi ha més gran satisfacció que la relació amb les núvies abans del dia del casament, és una relació amb moltes pujades i baixades), és divertit.
L’altra és més seriosa, és dissenyar marca de nous productes, crear el logotip, donar forma i contingut a la imatge corporativa de negocis i d’empreses. Aquesta és una altra vesant, més seriosa, de major responsabilitat, més exigent, però també és estimulant, engrescadora.