Victor Küppers serà ponent al #FAME14

No hi ha dubte de què  l’entusiasme i la passió són dos elements necessaris per a posar en marxa un negoci. Mantenir l’alegria de viure, aprendre a distingir quines són les coses importants a la vida i ser una persona que contagii a tot els seu entorn d’energia positiva és una forma d’estar molt més a prop de l’èxit personal. Victor küppers és una de les persones que millor explica i transmet la importància de la “gestió de l’entusiasme per empendre”. Parlarà de la importància de gestionar l’actitud en moments difícils per mantenir l’alegría, l’optimisme i la il.lusió.

kuppersVa néixer el 23 de maig de 1970 a Eindhoven (Holanda) i viu entre Barcelona i Ordino. Està casat amb la Mar, una dona meravellosa i tenen dos fills increïbles, en Roni i en Puxo.

És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Doctor en Humanitats. Treballa com a formador i conferenciant i dóna classes de Direcció Comercial a la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat de Barcelona. Va ser vicepresident de Barna Consulting Group i Assistant Professor d’IESE. Imparteix conferències a escoles sobre “Gestió de l’Entusiasme en la família”.

Es dedica a la formació per vocació. Creu fermament en les possibilitats que tenen totes les persones i en la importància de les actituds personals per desenvolupar el nostre enorme potencial. Pensa que la vida és fantàstica.

 

Les seves dues paraules preferides són “passió i entusiasme” i creu fermament que l’única vida que té sentit és una vida amb sentit. Apassionat per moltes coses. La seva família, jugar a tennis, compartir temps amb persones que valen la pena, el Barça, Ordino, la cervesa, les sorpreses, uns espaguetis, les terrasses, els nens, la gent gran, un bosc, Maastricht, 1 capuccino, … També s’apassiona amb la lectura. Els seus autors preferits són Ben-Shahar, Carl Honore, Martin Seligman, James Hunter, Anthony de Mello, Jose Maria Alimbau, Georges Chevrot, Thomas Mann, Liev Tolstoi, Charles Dickens, Victor Frankl, Leo Trese, Sor Lucia Caram. També l’han influït molt els escrits de la Mare Teresa de Calcuta i de Joan Pau II.

Dóna gràcies a Déu cada matí per l’oportunitat de tenir un nou dia.